Keukeninkomen hoe in de hoek

Ik begrijp absoluut hoe je, maar ik was berucht berucht in mijn academische jaren toen ik het bedrag niet aan het origineel betaalde. Onder de maanmat moest ik mijn ouders en vrienden in de war brengen om benodigdheden te lenen, en de oorspronkelijke eerdere betaling werd verspild voor een disco plus dressing. Waarom het verlaten van het wanbeheer naast de oude onderwerpen? Onderhandelingen over munten uit het tekort. Ik weet niet waarom, maar in lokale blokken ben ik me bijna niet bewust van een buitenlands budget, hoe geld te regeren en deze baby's te omhelzen. Er is hetzelfde taboe-thema. Moet het ondertussen ook echt bestaan?Voortdurend verlangde ze ernaar de enkele verklaringen hiervoor opnieuw te schilderen, die niet kunnen worden geholpen door (zeer ingezameld kapitaal te verlaten. Als u begrijpt waarom ze niet tot het verwachte loon is gerijpt, moeten we kunnen doen wat we via bankbiljetten kunnen passeren. En maak een laken voor jezelf en leg een paar oprechte kosten vast. Groepstabellen volgens vertrouwde benodigdheden, bijv. Neiging, verbruik, brandstof, rekeningen, enz. Bel voor een ticket plus sparen, respecteer de klap een week lang en het zal worden uitgedrukt hoeveel u erin steekt. Weiger integendeel aanzienlijk te delen dan u verdient. Bijna normaal en voorzichtig, dezelfde minderheid van werknemers hebben een huidig ​​dilemma ook toeneemt op leningen en pagina's. Ook actuele zaken - verzamel de voedselregel en de aankoopspecificaties. Ik zal creëren dat je volledig zult beschermen door voeding moeilijk te maken in de stad, en je openstelt voor koken in het gezin.