Organisatie van homoseksuele huwelijken

Een bruiloft plannenVoor alle mannen is de trouwdag een moeilijke ervaring. En het hangt er niet van af of de bruiloft telt met het intellect of dan de grootste droom wordt genoemd. Ik droomde van het laatste moment uit mijn kindertijd. En het verdedigde zichzelf. Mijn oude verloofde stelde me voor. We zijn begonnen met de voorbereidingen voor het laatste grote evenement. Hal, jurk, pak, dit is belangrijk werk waar we aan dachten. Ze waren niet van plan elk groot huwelijksfeest bij te wonen, dus de kamer was vrij snel te vinden. Als het gaat om de jurk van een vrouw, heb ik het net besteld. Ze heeft lang begrepen wat ik wil, ik heb zelfs niet geprobeerd er eentje op te zoeken, maar ik ging naar de naaister. Wat de reeks betreft, de toekomstige man klaagde helemaal niet. Hij zou hoogstwaarschijnlijk zijn huidige pak dragen, omdat hij in hem, zoals hij dacht, veel voelde. De accessoires gingen ook op een uitdrukkelijke snelheid.

Selectie van trouwringenEr is nog steeds een selectie trouwringen. We houden allebei van simpele, moderne dingen. De trouwringen zelf moesten meeslepen op een hedendaags niveau. We zijn gekomen met het idee dat het daarom een combinatie van wit en rood goud beschouwt. We zochten naar iets, maar we vonden het bijna perfect. Voordat ze bereid zijn om te ontvangen, boden ze ons in de salon tijdelijke bands aan voor een moment van betrokkenheid.

https://gr-coffee-5k.eu/nl/

Tijdelijke trouwringen?Het is die nieuwe populariteit en de manier om je vingers te behouden voor moderne sieraden. Het maakte me een beetje aan het lachen, maar later besefte ik dat als het een nieuwe wending voor me zou worden, het een geweldige nieuwigheid voor mijn vriend was. Welke persoon wil tenslotte iets op zijn vingers dragen? Ze houden er niet van om geringd te zijn. We hebben ingestemd met een dergelijke oplossing en we liepen goed in onze trouwringen. Mijn toekomstige echtgenoot werkte en klopte op deze ring met alles wat hij kon. Vooral voor een bril. Ja en waarschijnlijk voor een pint bier. Maar ik moet toegeven dat hij het met trots droeg. En ik stelde al mijn vrienden voor. Er waren ook vreemde situaties. Sommigen dachten dat we al getrouwd waren en informeerden hen er niet over. Vooral een tante voelde zich zeer beledigd en overtuigde haar ervan dat dit geen normale ringen waren. Ze verklaarde dat de wereld gek was terwijl ze niet meedeed aan de huidige waanzin. Maar ze beloofde dat er een belangrijke bruiloft zou komen. In het land ontvingen we de juiste trouwringen van de juwelier. Ze waren high. Precies wat we besteld hebben. Op dit moment konden ze niet wachten om officieel te worden opgericht.

ceremonieTotdat deze serieuze dag aanbrak. Het weer was mooi, de zon scheen, wat waarschijnlijk een gelukkige voorspeller voor de toekomst is. Ik accepteer geen bijgeloof, maar dat vond ik erg leuk. De kerk was perfect, smaakvol ingericht, wat ook de waarde van mijn zus was. Ze zijn echt ontstaan tijdens de taak. We kleedden ons aan de massa gasten. De priester gaf ons aanmoediging. De belangrijkste woorden vielen als gevolg: Ja. Ze hadden al een bezoeker en een vrouw. We waren erg voordelig. Nu is het tijd om te spelen. Er was een bruiloft voor ons. We verhuisden allemaal naar een gehuurde kamer, er werd een feestelijk diner geserveerd. Het eerder geordende orkest speelde de hak. Er was geen land om te dansen en feesten. Iedereen was tot het ochtendgloren. Het bestond eigenlijk een speciale dag.